Prachtige bloemen

Go 4 flowers - Bloemen en planten

Bij Go 4 Flowers in Kontich staan wij dag in dag uit klaar om u de mooiste planten en bloemen in Kontich aan te bieden. Ook op feestdagen zijn wij geopend en kan u bij ons een leuk boeket, een mooi bloemstuk of een goede plant voor binnens- of buitenshuis vinden.

Aanbod

Het aanbod bloemen en planten is groot: wij hebben steeds dagverse snijbloemen, prachtige boeketten en bloemstukken en bloemen en planten in pot. Daarnaast hebben wij tal van tuinplanten en buitenplanten zoals kleine bomen en wintervaste planten, maar ook meer dan 2000 rozen.

U kan naar wens altijd een boeket of bloemstuk laten maken met de bloemen die u verkiest of de kleuren die u het meest aanspreken. Ook wanneer u op zoek bent naar een kleine attentie voor een verjaardag of voor een medewerker, kan u bij ons terecht. Mooie bloemen zijn sowieso een leuk gebaar en hoeven immers helemaal niet duur te zijn!

Bestellingen

Naast de bloemen en planten die in onze winkel te verkrijgen zijn, verzorgen wij ook speciale bloemstukken en andere versiering voor feesten, huwelijken, bedrijfsevenementen en andere activiteiten in de regio van Antwerpen.

Bent u op zoek naar iets specifieks of heeft u grote aantallen nodig, dan komt u best even langs in onze winkel. Wij kunnen u dan gepast en goed advies geven en u de verschillende mogelijkheden en prijzen toelichten. U kan alvast wat inspiratie opdoen in onze fotogalerij!

Een lach, een traan,... altijd een reden om naar Go 4 Flowers te gaan!